torstai 27. toukokuuta 2021

Ennakkoäänestys alkoi eilen 26.5.2021 Tampereen kuntavaaleissa. Muistakaa että se ei paina mitään onko koulutettu vai ei, jollei ulosanti toimi kuntavaaliehdokkaalla kohdatessa ja julkaisuissa niin ei syytä äänestää lain

Ennakkoäänestys alkoi eilen 26.5.2021 Tampereen kuntavaaleissa 

Muistakaa että se ei paina mitään onko koulutettu vai ei, jollei ulosanti toimi kuntavaaliehdokkaalla kohdatessa ja julkaisuissa niin ei syytä äänestää lain.

Herran siunaus tapa tervehtiä on kestävä jumalainen tapa, korona-ajan jälkeenkin:Kepuliketku Matti Vanhasen isä Tatu Vanhanen hyvä esimerkki ko tapauksesta. Luentonsa 1980-luvulla: Luki kirjaansa ääneen ja poistui. Naiset ovat äänestäneet poikaansa koska "pitkä mies", mutta lahopäänä on ollut kansakunnallinen desantti alkaen Baltic Star-kirjoituksistaan 1985 kepulilehdessä, missä tuomitsi Baltian maiden itsenäistymishaaveet. Samoin oli 1990-luvulla myymässä Arsenal roskapankin velalliset ulkomaille ulosmitattaviksi koko summista korkoineen. Myyntihinta per "velallinen" oli vain 5% pääomasta. Siihen hintaan ei voitu velallisia suoraan vapauttaa. Kepu ja sen edustajat pettävät aina, erityisesti suomalaisia kuten desanttidemarit sanna marin johdolla miljardit ulkomaille vastikkeettomasti, kyseenalaistamatta lain.


Historioitsija, kuntavaaliehdokas  Tampere kiinteistönhoitaja etc Lehto Seppo Jumalan karitsa joka opastaa teitä lampaita oikeaan suuntaan.


Kiitoksia Tampereen nuorisolle jotka nuorisovaaleissa olivat äänestäneet Seppo Lehdon valtuustoon 6:ksi parhaalla yksilöäänisaaliilla. Kiitos ja Herran siunausta teille!---------------------
-----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti