keskiviikko 12. elokuuta 2020

Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 suojeluskunta-arvoilla oleva valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto historioitsija Huk. Kuntavaaleissa Tampereella 2021 kaupungin yhteisten asioiden ajajaksiKuntavaaliehdokas Tampere oikea Seppo Lehto historioitsija Huk, yhteiskuntakriitikko, ei putinisti & stalinisti tai muukaan verrannollinen "nisti"


Tampereen kuntavaaleissa 2021: Haussa yhteislistalaisia omilla valitsijayhdistyksillään yhteisten kansallisten tunnusten alle: 
Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 suojeluskunta-arvoilla oleva valkoinen vaihtoehto Seppo Lehto historioitsija Huk. Kuntavaaleissa Tampereella 2021 kaupungin yhteisten asioiden ajajaksi 

Tervetuloa oikealle asialle oikean Suomen, ei somalien Suomen asialla, kiitos:


-----------
Somaleilla ymv on tilaa Afrikassa, ei pidä tukea verovaroin somalien imperialismia Suomeen, kuten ei alueidemme muutakaan luovuttamista millään verukkeella islamistien tai moskovan oblastin asutustoimintaan:


Avautukaa ajattelemaan ja kannattamaan antaen uurnilla äänenne: Asuntoja asunnottomille ei pakolaisille. Suomen kansan tuotot suomalaisten hyväksi, ei toiseuden ja mustan tulevaisuuden kusettajille ja suomalaisuuskäsitteen näivettäjille.


Mitä sinä korjaisit omassa kunnassasi? Asuntoja asunnottomille, ei tiivisrakentamiselle, oikeat arvot kunniaan isänmaan asialla: Vaihtoehto eduskuntavaaleissakin eduskuntavaaliehdoka Seppo Lehto eduskuntaan 2023

--------------
Kuntavaaliehdokas "White Lives Matters" Seppo Lehto Tampere kokonainen miehittämätön Suomi

--------------