keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 Oikea historioitsija, ei mikään punikkivalheiden levittäjä vapaussodistamme, maamme mokuttaja ja islamisaation suosija: Seppo Lehto historioitsija Huk

Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 Oikea historioitsija, ei mikään punikkivalheiden levittäjä vapaussodistamme, maamme mokuttaja ja islamisaation suosija: Seppo Lehto historioitsija Huk, yhteiskuntakriitikko, ei putinisti, vaan aito isänmaan soturi

https://Tampereen-kuntavaaliehdokas-2021.blogspot.com

Kuntavaaliehdokas Tampere oikea vaihtoehto Seppo Lehto historioitsija Huk. Tarjolla kuntavaaleissa 2021 Tampereella kaupungin yhteisten asioiden ajajaksi ja eduskuntaan. 
https://Tampereen-kuntavaalit-2021.blogspot.com


Nouskaamme "kostona Kullervon" pitämään oman kansan etua ykkösenä, ei kiitos toiseuden ja islamin kusettajille ja hyysärvituille, joista nykyinenkin desanttivittujen hallitus koostuu.

Punahuulihallitus eli Sanna Marin hallitus teki kaikkensa estääkseen rajat kiinni koronaviruksen takia, epäonnistui ja nyt punahuulihallitus itkee neekerinmustiin burginiuimahousuihinsa nyyhkien:

Tervetuloa mukaan kannattamaan antaen uurnilla äänenne: Asuntoja asunnottomille ja pakolaiskiintiöt (elintasopakolaisille ei antaa mitään rahoitusta eikä suojaa) poistaen. Mitä sinä korjaisit omassa kunnassasi? 

Asuntoja asunnottomille, ei tiivisrakentamiselle, elinympäristömme rappeuttamiselle. 

Eduskuntavaalit 2023: Kansallismielisyys uuteen nousuun!


https://kuntavaalit-Tampere-2021.blogspot.com

Seppo Lehto eduskuntaan kun aika on. Mutta nyt: Äänestä kuntavaaleissa Tampereella KUNTAVAALIT 2021

Maalittakaamme jatkossakin oikein kaikkia desanttitahojamme niin että ko tahoille ei tukia, ei virkaa, ei eläkettä, vaan kaikki desanttirottamme ulosottoon:)
-------
Hallitus joka päästää erioikeuksin privilegioin "troyan hevosia" elintasopakolaisia maahamme turvallisuuttamme vaarantamaan, erityisesti pandemian mustaan surmaan verrattavaan aikaan ja seurauksin on kansanpetturi ja ansaitseet desantin kohtalon kenttäoikeuden toimeenpanona.
------
https://kuntavaaliehdokas.blogspot.com/
--------------------